مشاوره حقوقی رایگان - راجب ثبت نام مسکن مهر بجای کسی دیگری که مریض بوده در واقع آلزایمر داشته و سواستفاده نموده است

پدرم بازنشسته راه و ترابری بوده که الان اداره شهرسازی است داماد ما شخصی بسیار پولدار بازار تهران حجره در نیاوران خانه میلیاردی و کارخانه پلاستیک سازی و غیره داشته طبیعی است مسکن مهر ثبت نام نمی‌توانست بکند با کمک خواهرم به نام پدرم ثبت نام کرده تا 5 سال پیش هنوز مسکن مهر درنیامده بود یعنی قبل از فوت پدرم مسکن را بنام خواهرم کرده بود که ما بویی نبریم سوال من این است اگر ما شواهدی داشته باشیم که پدر الزایمر داشته با همکاری خواهرم این سواستفاده را کرده حتی کارت ملی و شناسنامه ما یعنی دوبرادر موقع فوت پدرم از ما به بهانه دفن و کفن پدرم از ما گرفته آیا ما می توانیم حق پدری خود را از او بگیریم داماد انقدر بیرحم بود سه سال آخر عمرش حتی یک ویلچر که در برابر ثروتش پولش برای یک پفک نمکی هم نمیشد از او دریغ کرد لطفا راهنمایی کنید از چه راهی میتوانیم حق پدری خودمان را از او بگیریم ما پولی نداریم وکیل خصوصی بگیریم ولی میتوانیم به دولت کمک کنیم که در برابر این همه ثروت فرار مالیاتی نکند من 15 سال مربی رانندگی بودم متاسفانه با اینکه کارت ناجا دارد بیمه نبودیم و الان 56 سال دارم با دست خالی ولی این افتخار را دارم و تا زمان پیری پوشک و نظافت و حمام پدرم را انجام دادم تا به خانه سالمندان نفرستند لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

می توانید از کانون وکلا یا مشاوران تقاضای وکیل معاضدتی نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

منظور شما از حق پدری چیست؟
آیا برای ثبت نام یا خرید مسکن مهر از پدر شما پولی دریافت کردند؟