مشاوره حقوقی رایگان - جاماندگان سهام عدالت که اشتباه از طرف کافی نت بوده و شاید از قصد ثبت نام انجام نشده

اینجانب 15 سالم بی رانندگی بودم موقع ثبت نام سهام عدالت اسم همه را خواندند جز من یعنی مربی رانندگی با اینکه من مربی بودم روی ماشین آموزشگاه پورسانتی کار میکردم تا با شورای محل را در جریان گذاشتم گفتند شما چون سه ماه حداقل در سال بیکار هستید ولیمه نیستید باید به عنوان کارگر فصلی ثبت نام سهام عدالت کنید با تایید شورای محل ثبت نام کردم مدتها خبری نشد تا علت را پرسیدم گفتند ما 4بار به شماره شما پیامک دادیم بعد از معلوم شد کافی نت یک شماره مرا اشتباه نوشته به همه جا فرمانداری استانداری حتی مجلس نامه ای برای همکاری به من دادند یک نفر را برای جوابگویی مردم گذاشته بودند او گفت تا دولت اعلام نکند کاری نمیشه کرد حتی نامه مجلس را باز نکرد گفت نگه دار تا دولت اعلام کند صبر کردم دولت اعلام کرد حالا رییس مجلس عوض شده بخاطر کرونا جوابگوی هیچکس نیست وقت ملاقات نمیدهم من فکر میکنم ثبت نام نکردن من عمدی بوده چون من تلفن ثابت داده بودم دولت از اخبار اعلام کرد جاماندگانی که اشتباه تایپیست داشتند مراجعه کنند رییس مجلس وقت ملاقات نمی‌دهد کارکنانش میگویند باید به تهران خصوصی سازی مراجعه کنی مگر کرج استان نشده چرا تهران دو دختر دانشجو دارم آنها چه گناهی کردن مدتی به علت اینکه ماشین را تعویض کنم بیکارم لطفاً راهنمایی کنید مستاجرم پول جهیزیه دخترانمان مانده ام راهنمایی کنید فرمانداری استانداری مجلس به کجا مراجعه کنم سهام عدالت یعنی داد محرومان به بی‌عدالتی ها غیر این است برادربرادر هشت سال آزاده به خدا دوران کودکی گریه های پدر و مادر یعنی دین ما یه انقلاب ادا نشد لطفاً دادخواهی

پاسخ ها :

جاماندگان سهام عدالت سهام عدالت