مشاوره حقوقی رایگان - فروش یک آپارتمان به دو نفر در دو مبایعه نامه جدا توسط وکیل مدنی

وکیل مدنی ام یک آپارتمان را به دو نفر فروخته. آپارتمان را (من: موکل) به خریدار اول (الویت تاریخ مبایعه نامه) تحویل دادم. خریدار دوم به دادگاه به طرفیت من تقاضای تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند داده.
ماده قانونی ای که مشخص کند بعد از اجرای مورد وکالت یعنی فروش ملک، وکیل اجازه فروش مجدد از طرف من (موکل) را نداشته پیدا نمی کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

نسیم کربلایی اسماعیلی

نسیم کربلایی اسماعیلی :

بايستي قرارداد وكالت شما بررسي شود
ولي عاي القاعده با انجام مورد وكالت از سوي خود موكل وكيل ديگر اختياري در ان مورد نخواهد داشت