مشاوره حقوقی رایگان - شخصی آپارتمان به دو نفر فروخته

با سلام
من مشاور املاک هستم
شخصی در سال 96 به دفتر بنده مراجع کرد
آپارتمانی را به یکی از مشتری های من فروخت
منه مشاور املاک طبق قانون صنفی، قرارداد را کد رهگیری گرفتم، و تمام مدارک اصل را بعد از نشان دادن به خریدار، کپی گرفتم و تمام استعلام ها را گرفتم و سند هیچ مشکلی و بازداشتی نداشت
و یک هفته بعد اطلاع پیدا کردیم، فروشنده آپارتمان چند ماه پیش در دفتر مشاور املاک دیگری فروخته هست و مشاور املاک قبلی کد رهگیری نگرفته هست

آیا خریداری که در مشاور املاک من آپارتمان را خریداری کرده هست، میتواند از منه مشاور املاک شکایت کند، و آیا من مقصر شناخته میشوم؟
و در آخر این مشکل به کجا کشیده میشود
ممنون میشم راهنمایی فرمایید، با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توضیحات داده شده شما مقصر نیستید و خریدار باید به اتهام کلاهبرداری از فروشنده شکایت کند و شما به عنوان شاهد و مطلع بهش کمک کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ظاهرا مسوولیتی متوجه شما نخواهد شد مگر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر ظاهرا مسوولیتی متوجه شما نخواهد شد