مشاوره حقوقی رایگان - گزینش به دلیل اعتیاد برادرم

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم بنده با توجه به سابقه فعالیت به مدت هفت سال با نیروی انتظامی معلولیت در حین خدمت در مراحل گزینشی خرید خدمت به دلیل اعتیاد و سو سابقه برادرم رد صلاحیت شدم می خواستم بدون حق اعتراض دارم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

رد در گزینش خرید خدمت به دلیل اعتیاد برادر رد خرید خدمت به دلیل اعتیاد اعضای خانواده