مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق یا تخفیف حبس ناشی از تصادف رانندگی

با سلام و خسته نباشید
بنده چهار ماه پیش با خودروی شخصی خود با یک دستگاه موتورسیکلت تصادف کردم که متاسفانه راکب موتورسیکلت فوت کردند و بنده بعنوان مقصر حادثه شناخته شدم
بعد از چهار ماه هیچگونه ابلاغیه برای تشکیل جلسه دادگاه نیامده، آیا این مدت زمان طبیعیه؟
و اینکه بنده گواهینامه و بیمه نامه دارم و سابقه کیفری هم ندارم. آیا قاضی حکم به تعلیق یا تبدیل مجازات حبس میدهند؟
باتشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود اینکه قاضی این کار را انجام دهد یا خیر بستگی به اوضاع و احوال پرونده و خیلی موارد دیگه داره که اینگونه مشخص نیست