مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پول برای تمدید وکالت خودرو

سلام و وقت بخیر. من یک خودرو پراید از شخصی به صورت وکالتی خریداری کردم که بهم یک وکالت بدون تاریخ داده و اون شخص هم این ماشینو از یک نفر دیگه خریداری کرده که وکالت 1 ماهه بهش داده و منم نتونستم طی اون یک ماه کارای تعویض پلاک و سند و انجام بدم و الانم اعتبار وکالت شخصی که 1ماهه وکالت داده تموم شده و برای دادن وکالت دوباره درخواست 1 میلیون پول کرده. الان قانونی چجوری باید اقدام کنم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید. با احتساب کلیه خسارات دادرسی.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
قانونا نمی تواند درخواست کند