مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر بازنشسته به دختر مطلقه

سلام خسته نباشید خانمی 36ساله هستم که نزدیک دوساله طلاق گرفتم با یه پسر9ساله در کنار مادرم و برادرم زندگی میکنم پدرم بازنشسته بودن و چند سالیه فوت شدن حقوقشو مادرم میگیره میخواستم بدونم آیا من میتونم برا گرفتن حقوق پدرم اقدام کنم در ضمن من فقط تحت پوشش بهزیستی هستم و فقط ماهانه یه مبلغ ناچیزی بهم میدن ایا مستمری پدرم به من هم تعلق میگیره یاخیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. دختران در صورتیکه شغل و شوهر نداشته باشند از مستمری پدرشان بهره مند میشوند

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
پس از مرگ مادر، مستمری به شما تعلق خواهد گرفت ولی فعلا فقط بیمه خواهید شد