مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال به غیر

با سلام بنده و همسرم فروردین 97 یک واحد آپارتمان در محضر رسمی خریدیم بعد از گذشت 10 ماه اجرای احکام حکم تخلیه داده چون فروشنده ما قبل از ما دی 96 یک قرار دستی با خانمی بسته 3 میلیون دریافت کرده بابت بیعانه و در قرار دستی قید شده که تا یک ماه فرصت داره مابقی پول پرداخت کنه 3 ماه می گذره پول پرداخت نمی کنه فروشنده ما بدون اینکه فسخ نامه ای بنویسی رسمی ب ما قرارداد می بنده خونه به ما می فروشه الان اون خانم الزامم به تنظیم سند گرفته و خونه به نامش شده تورو خدا راهنماییم کنید من از فروشنده شکایت کردم شخص ثالث و نامه برای به تعویق انداختن حکم تخلیه ارائه دادن آیا خونم از دستم رفته ؟؟؟؟ اگه ضرر و زیان من میگن به همون اندازه که خریدم تو فروردین میدنن من درمانده ام کمکم کنید با این تورم خونه ام از دستم بره مستاجر میشم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
فروشنده دچار انتقال مال عیر شده ازیشان شکایت کنید و طبق رای از ایشان مطالبه خسارت کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فروش مال غیر و مطالبه خسارت و خسارت داخل مبایعنامه قید شده.باید مبایعنامه شما مطالعه گردد تا طبق بندها وشروط آن راهنمایی درست صورت گیرد