مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک

باعرض سلام واحترام :
بنده پسرارشدخانواده بوده وبه همراه پدرم درملک پدری " خانه کلنگی که پدرساکن بوده راتخریب وهرکداممان یک طبقه ازساختمان جدیدراساختیم.یک طبقه پارکینگ وطبقه اول برای پدر وطبقه دوم برای بنده.مدارک ملک (قولنامه خریدملک وپروانه ساخت)به نام پدربوده(ملک روستایی بوده وسندتک برگ ندارد)وبرای طبقه متعلق به من پدرم کمکم کرد برای ساختش(کارهاایی مثل بنایی وگچکاری ساختمان باایشان بوده چون خودش شغلش گچکاری وبناهستندالبته هزینه مصالح بابنده بوده)بنده تواین طبقه هزینه کردم ازکاشی وسرامیک ومصالح اون ...لوله کشی اب وگازوبرق به همراه دستمزدهایش و....چون روابط حسنه بین پدروپسربرقراربود بنده فاکتورهزینه هاویاسندومدرکی دال برمالک بودن براین طبقه ازساختمان رانداشتم وندارم.البته ازسال 1392تاالان ساکن این طبقه ام وخودم متاهل وساکن این طبقه.
الان پدربنده بعد ده سال اقامت من دراین طبقه به من میگویدخانه راتخلیه کرده وبلندشوم بروم.وتهدیدمیکنداگرتخلیه نکنم قانونی اقدام میکندبرای تخلیه وتحویل این طبقه به ایشان.
ممنون میشوم راهنمایی بفرماییدکه پدرقانونامیتواندحکم تخلیه منزلی ساکنم رابگیرد؟ یاراهی برای بنده هست که کمکم کندبه اقامت خودم ادامه دهم؟ مثلا استشهادمحلی ازهمسایگان بگیرم دال براقامت ده ساله خودم بهمراه مهروامضائ شوراودهیارمحل ؟!
باتشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما اگر ‌مدعی حقی هستید باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و با ارائه دلایل و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مالک پدر می‌باشد و شما قراردادی از پدر خود ندارید ایشان می‌تواند برای تخلیه اقدام نماید

شما نیز می‌توانید دادخواست اثبات مالکیت بدهید و به شهادت شهود و کارگرانی که در آن زمان برای شما کار کرده‌اند استناد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی اسناد و مدارک مربوطه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتواند هزینه ها و اجاره ها از سوی هر دو طرف قابل مطالبه است

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود برشما کاربر گرامی. در خصوص سوال شما باید مدارک لازم دال بر مالکیت و سبق تصرف خود جمع آوری نمایید چرا که در صورت طرح کردن شکایت نیاز به ارایه می باشد فلذا تاییدیه از شورا روستا ، استشهادیه و تاییدیه از کاسب هایی که مصالح را از انها خریداری نموده اید مدارک خوبی جهت کمک به شما در این راستا می باشد.ضمنا از تامین دلیل هم می توانید استفاده نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط می توانید بابت هزینه هایی که پرداخت کرده اید وجه آنها را از پدر مطالبه نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتواند تقاضای تخلیه کند و شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه‌های انجام شده را کنید