مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و خسته نباشید من حدود یک سال است که زندگی مشترک را با شوهرم آغاز کردم ولی به خاطر دخالت های خانواده همسرم کارمان به دادگاه کشیده شده زوج از من درخواست تمکین کردن که من به جلسه تمکین دیر رسیدم از طرفی هم همسرم برای نفقه این درخواست را دادن اگر این درخواست را اجرا نکنن من نمی توانم نفقه بگیرم بعدشم آیا می توانم نفقه ی دوران عقدم را هم بگیرم آخه در دوران عقد ایشان اصلا خرجی نمی دادند؟

پاسخ ها :

سهیل سهیلی

سهیل سهیلی :

استان :

خیر در رویه قضایی نفقه ایام گذشته قابل مطالبه نیست

حسين  فروزان

حسين فروزان :

نفقه ایام گذشته به شما تعلق نمیگیره میتونید مهریه اجرا بزارید