مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. ایا زنی ک خانه رو ترک بکنه و بره بگه کسی دیگه دوست دارم تو رو نمیخام حالا تقاضای نفقه کرده ایا نفقه تعلق میگیرد یا نه ؟ باتشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن تمکین نمی کند مرد می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد
بعد از صدور حکم تمکین به زن نفقه تعلق نمی گیرد .
تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده اگر زن نفقه خود را مطالبه کند باید نفقه پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده نفقه زن باید پرداخت بشه و شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید .
بعد از صدور حکم الزام به تمکین به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله نفقه تا مادامي كه دادنامه الزام به تمكين قطعي نشده است تعلق مي گيرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ناشزه باشد خیر در غیر این صورت تا صدور حکم قطعی باید پرداخت گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم تمکین اخذ نموده باشید خیر در غیر اینصورت بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه در صورت تمکین به زوجه تعلق می گیرد . دادخواست تمکین بدهید و در صورت عدم تمکین زوجه در جلسه رسیدگی به نفقه به آن استناد فرمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که نشوزش در اجرای احکام ثابت نشود به وی نفقه تعلق میگیرد.