مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

سلام‌ بنده خودرو خود را نزد تعمیر کار برای تعمیر گذاشتم بعد از آن کمک ماشین که تعویض شده بود در راه شکسته و به ماشین آسیب زیاد وارد شده کارشناس ماشین رو مشاهده و تعیین خسارت کرده عکسهای ماشین موجوده ماشین رو فروخته ام و کارشناس فروش رو تایید کرده الان میگن باید ماشین باشه چه کار باید بکنم ممنون‌ از لطف شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر لازم نیست دوباره ماشین بازدید بشود
شما اعلام نمایید که اتومبیل را فروخته اید و ..

یک وکیل :

سلام، باید قبل از فروش تامین دلیل میکردین و کارشناسی انجام می‌گرفت و اگر امکان کارشناسی و بازدید ماشین در دست خریدار هست هماهنگ بکنین تا کارشناسی بشه ولی اگر امکان هماهنگی به هر دلیلی نیست از طریق شهادت شهود میتونین خسارات ماشین رو اثبات بکنین