مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام وقت بخیر
من یه واحد اجاره کردم در زمان دیدن املاک به من گفت پارکینگ مزاحم نیس و توی قولنامه هم ننوشتن مزاحم ولی الان که میخوام پارک کنم میبینم مزاحم واحد دیگری هستم
در واقع از عدم آگاهی من سواستفاده شده
من چیکار میتونم بکنم
میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام با مراجعه به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی قرارداد خودتون رو فسخ کنید و تامین دلیل هم انجام بدید دایر بر اثبات مزاحمت و نقص مبیع

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پارکینگ مزاحم معمولاً برای یک واحد است یعنی شما مزاحم ماشین خودتان باشید نه واحد دیگر.
چند راه دارید یا باید با توافق موجر قرارداد را فسخ کنید(اقاله)
یا موجر مبلغی بابت این نقصان از اجاره کسر می کند
راه آخر هم اینکه باید از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل کنید و سپس از دادگاه تقاضای خسارت نمایید