مشاوره حقوقی رایگان - جزئیات سوال

سلام ،ان شاالله سالم وشادباشید .
سوالی رامطرح کرده بودم که گفتنداحتیاج به جزییات دارد.
******
4سال پیش من وخواهرم 2 واحدبا پارکینگ هر کدام جدا ازیک مالک خریداری کردیم من واحدط اول وخواهرم ط2 ومشاور املاک یک مبایعه نامه نوشت وفقط نوشت دو پارک و قیمت واحد ها وپارکینگ ها رو باهم نوشت وروی هم حساب کرد250میلیون ت شد (قیمت پارکینگ ها رو مثل هم حساب کرد یعنی دوتا11میلیون ت)
ومن بعداز گرفتن سندفهمیدم پارک واحدم مزاحم است وامسال قصد فروش کردم تازه متوجه شد م از مالک رودست خوردم چون قیمت پارک غیر مزاحم رو ازمن دریافت کرده درحالی که پارک مزاحم است ودرمبایعه نامه ذکری از پارکینگ مزاحم نشده فقط عنوان شده پارکینگ وقیمت بطور کلی نوشته شده حالا می خواهم از مشاور املاک ومالک شکایت کنم چطورمیتوانم ازحقم دفاع کنم؟ آیا ضررمن قابل برگشت است؟
درمبایعه نامه فقط نوشته شده 2پارکنیگ
درسند واحد یک نوشته پارکنیگ مزاحم
قیمت کلی نوشته شده 2واحد 2پارک250 میلیون
(درحال حاضر پارک 80میلیون تومنه که مزاحم آن40 میلیون است)
ازتوجه شما شماسپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید اگر کارشناس خسارت را تایید کرد می توانید طرح دعوا کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید به استناد مبایعه نامه اولیه وسند مالکیت فعلی اثبات نمایید که پارکینک غیر مزاحم باید به شما تحویل میشده ولیکن کاشف بعمل امده که پارکینگ شما مزاحم است وباید ما به التفاوت قیمت پارکینگ مزاحم وغیر مزاحم را به شما مسترد نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در قانون چیزی به عنوان پارکینگ مزاحم نداریم و شما با توجه به مفاد مبایعه نامه ، باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ما به التفاوت قیمت پارکینگ مزاحم وغیر مزاحم را به شما مسترد میگردد باید دادخواست مطالبه ارش بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مبایعه نامه و سند مالکیت باید دادخواست مطالبه وجه موضوع ما والتفاوت قیمت پارکینگ اجاره ای دهید . در قانون چیزی تحت عنوان پارکینگ مزاحم نداریم. دادخواست دهید تا مابقی مستردد شود . اگر باز مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل دهید و دادخواست مطالبه تفاوت قیمت دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط و جزئیات آن است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر همان اوایل که در سند قید شده بود پارکینگ مزاحم است. می توانستید دادخواست مطالبه وجه ما به التفاوت قیمت پارکینگ را بدهید. ولی اکنون 4 سال میگذرد. دلیل بر رضایت است.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما ابتدا قرار تامین دلیل با ارجاع کارشناس انجام داده ودرصورتی که کارشناس تایید نماید قیمت پارکینگ را از فرد فروشنده می توانید مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید عیب یا غبن و عدم اطلاع شما ثابت شود