مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه قبض مشترک در ساختمان

سلام. من مدیریت یک ساختمان 4 طبقه ی تک واحدی را دارم. هر واحد 93متر می باشد. مالک 3 طبقه ی این ساختمان من هستم ولی با طبقه ی سوم که مالک کسی دیگر می باشد به مشکل برخورده ایم. در این واحد 5 نفر ساکن هستند در حالی که به ترتیب واحد اول یک نفر، واحد دوم 2 نفر و واحد چهارم یک نفر سکونت دارند. واحد اول و واحد چهارم اکثرا منزل نیستند و اصلا پخت و پز و استفاده ی آب ندارند.
ولی واحد سوم همیشه درحال پخت و پز و تمیزی برای 5 نفر هستند.
به عنوان مدیریت اعلام کردم که چون گاز و آب مشترک می باشد، باید نفری حساب شود ولی واحد سوم قبول نمیکند و میگوید باید واحدی حساب شود.
خواستم از شما بپرسم این مشکل از چه طریقی قابل حل‌ است؟
تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از نظر قانونی نفری نداریم مقیاس واحد است و کسی هم نمیتواند به پای یک واحد باشد که ببیند کم مصرف می کند یا زیاد مگر در صورت نبودن کلی مثل نبودن در چند ماه یا سال که کرفتن پول برای مصرف اب و گاز معنا ندارد