مشاوره حقوقی رایگان - هزینه قبض های آب و برق گاز مشترک

سلام بنده مستاجر هستم و خانه ای که اجاره کردم داخل حیاط خانه ساخته شده خودم دسترسی به حیاط ندارم و ورودی غیر مشترک دارد و امتیاز های اب و برق و گاز مشترکند. در زمان نوشتن قرارداد صاحب خانه مدعی شدند که در خانه مجاور 2 نفر زندگی میکند و بنده یک نفر هستم به همین علت مبلغ قبض ها بر 3 تقسیم شود. داخل قرارداد علت این نوع تقسیم ذکر نشده.و در حال حاضر و بعد از 4 ماه سکونت با مبلغ هنگفت و عجیب قبض ها روبرو شدم و متوجه شدم در خانه مجاور تعداد افراد حداقل 5 نفر است. با صاحبخانه صحبت شد و ایشان گفتند که خیر من اسمی از 3 نفر نیاورده و گفته ام 3 جماعت هستید و تعداد افراد را نگفته ام.و درمورد مبلغ قبض ها هم گفتن مشکل از این منطقه و خیابان است و مبلغ قبض ها زیاد میاد و مدعی شدند برای خود ایشان هم این مساله صدق میکند در صورتی که تعدادی از بستگان و اشنایان بده در همین خیابان و کوچه های مجاوز ساکن هستند و این مساله را تکذیب کردند و مبلغ قبض های ان ها کاملا نرمال است(قبض گاز برای 2 ماه این خانه 1/300/000 امده و قبض گاز اشنایان بین 20/000 تا نهایتا 100/000 بوده.) همسایه از دستگاه ه صنعتی تخمه برشته کنی استفاده میکند و در بعضا از صیح زود تا اخر شب دستگاه یکسره در حال کار است و مصرف گاز و برق بالایی دارد و مراحل شسشتو شو تخمه هاهم داخل خانه انجام میشود و علت زیاد بودن قبض اب است.این مساله هم با صاحبخانه مطرح شد و ایشان بالا بودن مصرف را به این علت تکذیب کردند و گفنتد خیر از گاز شهری استفاده نمیکنند و 4 کپسول دارند.بنده چطور میتوانم پیگیری کنم تا مبلغ قبض ها برای من عادلانه حساب شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق مرجع قضایی پیگیری نمایید