مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت حقوق و مزایا

با سلام و وقت بخیر.
من از تیر ماه 94 در یک پخش مواد غذایی به عنوان بازاریاب مشغول به کار هستم.
که فقط 2 درصد پورسانت میگیرم وحقوق ثابت ندارم و تا آبان 97 هم بیمه نداشتم.
از آبان به بعد بیمه شدم و صاحب کارم ماهی یک بار بابت حقوقی که میگیرم یک برگه
جلوی من میگذارد که امضا و اثر انگشت بزنم که تمام حقوق خودم رو گرفتم و حق هیچ گونه
شکایتی رو ندارم.
در این برگه اون 2 درصد پورسانت رو به زعم خودش این طوری تعریف کرده است:
حقوق ثابت
پورسانت
بیمه
حق عائله مندی و مسکن
من هم مجبور هستم چی کار کنم الان 43 سال دارم و جایی به من کار نمیدهند.
چند روز پیش به او گفتم 6 سال هست دارم برای تو کار میکنم لااقل یک کم به پورسانت من اضافه کن میگوید نه و همینه که هست.
البته قرارداد کتبی کاری هم ندارم.
میخواستم بپرسم با توجه به نداشتن قرارداد کاری و امضا اون برگه ها میتونم بابت حق و حقوق و 3 سال بیمه ای که برای من نریخته است، شکایت کنم؟
اگر بله فایده ای دارد یا نه؟
با سپاس از حوصله و وقتی که برای من امثال من میگذارید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان طرح واقامه شکایت در اداره کار وجود داردوصرف امضا برگه رسید پرداخت وجه دلیل بر تسویه حساب حقوق ومزایای شما نیست واگر کارفرما برخلاف مقررات قانون کار حقوق شما را کمتر از حداقلهای مقرر پرداخت کرده باشد باید مابه التفاوت انرا نیز تادیه نماید