مشاوره حقوقی رایگان - دست بردن به شناسنامه

با سلام
من و همسرم تیر ماه امسال با یک آژانس هواپیمایی قرارداد خرید تور اسپانیا بستیم بعد از نگرفتن نتیجه اقدام به فسخ قرارداد و گرفتن مدارکمون کردیم که متوجه دست بردن به شناسنامه هامون شدیم. برای من و همسرم در صفحه فرزندان بچه اضافه کرده بودن. سوالم اینه میخوام شکایت کنم ازشون اما چطور ثابت کنیم ما در جریان نبودیم و بدون اطلاع ما این کارو کردن

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جعل از آن اژانس شکایت کنید ولی حتما راههای دیگری وجود دارد با وکیل مشورت کنید.