مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه کاری

سلام. بنده در یک ساختمان در حال ساخت دچار حادثه شدم و از ارتفاع 6 متری پرت شدم که باعث شکستگی مهره کمر و شکستگی سر که 4 بخیه خورد. از شب اول حادثه کارفرما کارهای درمان‌ من را با خرج خودش انجام داد تا این که پزشک مدت یک ماه و نیم استراحت داد و بعد از 21 روز باید ویزیت میشدم که قرار بود ایشان باز هم من را به دکتر ببرد و تمام مدارک نیز دست ایشان می باشد ولی متاسفانه با گذشت یک هفته هیچ گونه تماس یا مراجعه ای نکردند. احیانا اگر ایشان نخواهد دنبال بقیه کار ها برود بنده برای گرفتن دیه باید چی کار کنم؟ از کجا شروع کنم و چه مدارکی لازم است؟

پاسخ ها :

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام شما باید به دادسرای محل حادثه یا به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و علیه کارفرما یا عوامل دیگری که در بروز حادثه دخالت و نقش داشته اند طرح دعوا و شکایت نمایید و سپس مراحل قانونی بعدی، از جمله مراجعه به پزشکی قانونی انجام تحقیقات قضایی و ارائه دلایل و غیره را انجام دهید.