مشاوره حقوقی رایگان - استقلال مالی

سلام من یه دختر 21 ساله هستم و فرزند سوم خانواده ام. یه خواهرم متاهله و یه خواهر دیگه ام با من تو خونه پدرمه. من دوساله سر کار میرم، از اول خانوادم زیاد راضی نبودن ولی حدودا یکماهه باهام شدیدا بحث کردن که برای درس و امتحانت باید خونه بمونی، منم یکماه موندم و درسامو خوندم حالا زدن زیر حرفشون و میگن کار بی کار. هیچ صحبتی روشون اثر نداره و میگن ما راضی نیستیم نباید بری. از خونه میام بیرون زنگ میزنن تهدید میکنن که آبرومو میبرن تو محل کار و وقتی برمیگردم خونه درها رو روی من قفل میکنن و کلید رو ازم میگیرن. من واقعا علاقه دارم به کارم. باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مطابق قانون شما میتوانید کار کنید و خانواده نباید مانع شما شوند.
اما دقت داشته باشید که بحث فرهنگ و تعصبات از طریق قانون حل نمی شود.
مراقب باشید گاهی تعصبات کور منجر به حرکات و رفتارهای غیر عقلانی می شود
توصیه میکنم با یک مشاور خانواده در این خصوص مشورت کنید.