مشاوره حقوقی رایگان - اجازه کار و تحصیل

با سلام. من 19 سالمه. علاقه زیادی به تحصیل و کار کردن دارم اما پدرم مخالفت میکنه و هر بار تهدید میکنه که نمیزارم بری دانشگاه. یا به علایقم که شرکت در المپیاد های ریاضی و فیزیک هست هیچ اهمیتی نمیده . چون بالاخره پول نیاز هست میخوام از الآن در کنار تحصیل کار کنم ولی سخت مخالفت میکنه. پول توجیبی که میده حتی نیاز های اولیه من رو هم شامل نمیشه. و هرچیزی که میخوام، باید کلی اصرار کنم تا شاید اجازه بدن یا شاید اجازه ندن.
اصلا به نیاز های من توجه نمیکنن وقتی هم میخوام دربارشون صحبت کنم فحاشی میکنن یا میزنن یا نمیزارن برم بیرون. به قول خودشون تنبیه میکنن.
آیا اگر در کنار تحصیل کار کنم و بدون اجازه پدر میتونم در مسابقات شرکت کنم؟؟؟
در مورد کار کردن حتما نیاز به اجازه پدر هست؟
لطفاً راهنماییم کنید ... نمیدونم چی کار کنم.

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام حق تحصیل از حقوق اساسی افراد است و ایشان نمی تواند مانع تحصیل شما شود