مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از پدر

با سلام. من دوفرزند پسر دارم، دوقلو هستند و 11 سالشان تمام شده، من از همسرم جدا شدم و و حضانت بچه ها با من است، پدرشان معتاد به شیشه است، هر هفته بچه ها را ملاقات میکند ولی ازار و اذیت میکند، چون از لحاظ روحی اصلا در وضعیت مناسبی قرار ندارد. بچه ها هر هفته با گریه و به زور به منزل پدرشان میروند، پدرشان بیکار است و تا الان که 4 سال از جدایی ما میگذرد نفقه ای پرداخت نکرده، حکم جلب نفقه را هم دارم و اقدامی نکردم، لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه میتوانم به بچه ها م کمک کنم تا از دست پدر معتاد و روانپریششان رهایی پیدا کنند.
و اینکه ایا با گرفتن و جلب کردنش میتوانم ازش تعهد بگیرم که دیگر حق ندارد بچه ها را ملاقات کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست سلب ملاقات مطرح کنید و اثبات کنید حضور فرزند نزد پدر احتمال اسیب فرزند وجود دارد