مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان ریاست کارگزاری بانک

نزدیک به 2 ماه پیش پرستار بچه های من پیشنهاد داد که یکی از اقوام من رئیس یک کارگزاری بانک در خرم آباده و می تونه بخاطر من به شما وام میلیاردی بدون بهره با تنفس 9 ساله پرداخت کنه و بنده بخاطر آشنایی با خانواده ی ایشون پذیرفتم و درخواست وام کردم و تمام مراحل رو به گفته ی ایشون خودشون طی کردن حتی معرفی ضامن ها و طی 2 ماه نزدیک به 300 میلیون با عناوین مختلف برای تکمیل پرونده ی وام از من گرفتن ولی هنوز هیچ خبری از وام یا حتی ارائه مدارک بانکی یا ارائه مدارک کارگزاری به من نشده و کماکان مصر هستند که همین روزها وام من آماده است و نیازی به نگرانی نیست و قابل پرداخته من چطور می تونم با کمک وکلا پیشنهادی شما طرح شکایت و پیگیری موارد قانونی رو انجام بدم
از راهنمایی شما ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اقدامات ایشان صرف دروغگویی باشد بدون اینکه وسیله متقلبانه ایی را استفاده کرده باشند جرم تلقی نشده وصرفا جنبه حقوقی داشته میتوانبد دادخواست مطالبه وجوه پرداختی به ایشان را مطالبه نمایید
ولیکن اگر دروغگویی ایشان همراه با نشان دادن مدرکی غیر واقعی بوده که شمارا امیدوار به امور خلاف واقع نموه باسد از مصادیق کلاهررداری تلقی ومیتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید
درصورت نیاز به مشاوره بیشتر میتوانید از پشاوره تلفنی استفاده نمایید