مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام من مالک یک آپارتمان سه واحده هستم و خودم در یکی از آنها ساکنم و دخترم و داماد و در یکی دیگر و سومی مستاجر که موعد قرارداد تمامه و تخلیه نمیکند
لازم بذکر است که دو سال مستاجر بودند و قرار تخلیه داشتند و با خواهش ایشان 5 ماهه تمدید کردیم و پشت قولنامه قبلی 5 ماه تمدید شد و حال پس از این 5 ماه باز هم تخلیه نمیکند
در ضمن خانواده پر سر و صدا هستند و هم دو بچه ایشان و هم فریادهای خانم ایشان، به‌ عبارت دیگر خسته شدیم و آرامش ما را گرفتند
سوال
1- ایشان با سوء استفاده از کرونا اظهارنامه دادند که تخلیه نمی‌کنند اولا راه چیست؟ دوم آیا با قولنامه فروش آپارتمان به پسر مجردم میتوانم اقدام به تخلیه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شرایطی برای عدم تمدید اجاره مسکن در 9 بند به تصویب رسید که همان شرایط پارسال است و بندهایی نیز به آن اضافه شده که مراجع صالحه می‌توانند آن را تعیین کنند و با رأی این مراجع بین مالک و مستأجر تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: بندهای از این مصوبه شامل «اگر مستأجر وظایفش را طبق قرارداد انجام نداده و بعد از تمدید اجاره افزایش اجاره مسکن را پرداخت نکرده باشد» یا «مالک خانه را بفروشد» یا «اگر مالک پروانه احداث گرفته و می‌خواهد ملک خود را تعمیر کند و یا تعمیرات اساسی انجام دهد»، «اگر مستأجر به شیوه‌ای ضرر و زیان به مالک وارد کرده باشد و یا شرایط متعارف را در آن ملک رعایت نکرده باشد و موجب شکایت افراد ساکن در آن ساختمان باشد»؛ که این موارد اگر در مراجع صالحه تشخیص داده شود، مستأجر ملزم به تخلیه ملک خواهد شد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درخواست تخلیه از سورای حل اختلاف کنید تخلیه میشود