مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقف ساخت در مجاور بافت

با سلام. 1600 متر زمین بایر در سال 96 خریداری کردم که به تنهایی آباد کرده و تبدیل به باغ شده. الان خانه باغی به متراژ 60 در حال ساخت بودم که حکم توقف زدند. با توجه به اینکه اطراف ما تعداد زیادی از اهالی ساخته و به مراتب خیلی از لحاظ متراژ بیشتر هم هست. باید چه اقدامی انجام بدیم. فعلا بنا 50 درصد پیشرفت داشته و عکس گرفته اند.اگر پرونده به دادگاه برود چه گزینه هایی دارم؟
ممنون

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام با توجه به کاربری ملک شما رسیدگی خواهد شد چنانچه کاربری ملک شما مسکونی نیست حکم به قلع و قمع بنا صادر خواهد شد.