مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

سلام. بابت درخواست من برای اثبات حجر پدر مرحومم دادگاه شعبه دوم شهرستان ابهر اقدام به ارسال مدارک پزشکی پدرم به کمیسیون پزشکی استان زنجان کردن و مورد تایید کمیسیون 3 نفره قرار گرفت با در نظر گرفتن cd سی تی اسکن که من ارائه دادم ولی با اعتراض دیگر وراث به کمسیون 5 نفره تهران ارجاع شد و کمیسیون5 نفره تشخیص محجوریت را تایید کرد ولی تا 4 روز قبل فوت پدر در صورتی که تاریخ فوت 94/5/29 و تاریخ تاییدیه تهران 94/5/25 و تاریخ کمیسیون زنجان همان تاریخ سی تی اسکن یعنی 94/1/18 بوده و معامله که احدی از وراث با فرد محجور داشته به تاریخ 94/2/24 میباشد. حال منکه درخواست ارجاع به کمیسیون 7 نفره دادم و مورد تایید قاضی قرار گرفته آیا امکان رد سی تی اسکن از طرف کمیسیون 7 نفره هست با خیر. لازم به ذکر است کمیسیون 3 نفره زنجان با در نظر گرفتن و رویت سی تی اسکن و شواهد مشهود در آن اعم از گشادی بطن های مغز اقدام به تصمیم گرفته آیا پزشکان دیگر میتوانند چنین مدرک آشکاری را نادیده بگیرند اگر بله راههای دیگر برای اثبات چیست. تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

امور پزشکی امور تخصصی است و اگر صرفا به استناد سی تی اسکن بوده است، ممکن است به نفع شما شود.