مشاوره حقوقی رایگان - بی گناهی راننده حمل مواد مخدر

با سلام.
در بار کامیون برادر بنده 95 کیلو حشیش میگذارد و بدون اطلاع راننده نیابت برای فرستنده و گیرنده و باربری فرستاده شده است. جواب نیابت فرستنده و گیرنده مواد متواری شدند. باربری آمده شهادت داده و رو قرآن قسم خورده که راننده هیچ گونه رابطه با فرستنده و گیرنده ندارد و بار را من به او دادم و روی پرونده وکیل گرفتیم تا بی گناهی برادرم ثابت کنیم. الان 50 روز بازداشت موقت هست. تکلیف برادر من چی میشود؟ با سند آزاد میشود؟ بعد چنه مدت برادر بنده تبرئه میشود

پاسخ ها :

بی گناهی راننده خودرو حمل مواد مخدر حمل مواد مخدر مواد مخدر هرویین مواد مخدر