مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط مامور

با سلام. دیروز ساعت هشت شب در حالی که مقداری ضایعات آهن حدود 4 کیلو همراه من بود، توسط مامور پاسگاه دستگیر شدم و به پاسگاه منتقل شدم. ابتدای ورود توسط افسر نگهبان با چند ضربه به شکم و صورت پذیرایی شدم و بعد از سه ساعت رفتن به محل جمع آوری ضایعات و نبود صاحب و شاکی بی گناهی به پاسگاه برگشتیم و مجددا من را کتک زدند طوری که چشم چپ من کبود شد و هرچی فحش بود از ماد، خواهر و همسر نثار من کردند. بدون هیچ گناه یا عمل خلافی از طرف من و بعد هم من را آزاد کردند. افسر نگهبان به من گفت شتر دیدی ندیدی و اگر شکایت کنی 4 گرم شیشه و شیره تریاک به جرم فروش به پای تو میزنم. به همسرم اطلاع دادم که کجا هستم و گوشی رو از من گرفت و با حرف های دور از شان همسرم را ترساند.

آبروی من را که برد هیچ و الان گوش من سنگین شده است و چشم سمت چپ هم کبود شده است. آیا میتوانم و چگونه شکایت کنم؟ متشکرم اگر راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام شما می بایست از طریق 197 اطلاع می دادید متاسفانه اما اگر برای اثبات حرف هایتان شاهد دارید می توانید در دادسرای نظامی شکایت نمایید