مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور به دلیل ضرب و جرح

امروز صبح یک فرد با لباس شخصی آمد و فقط با زبان گفتن که من سرگرد فلانی هستم حکم جلب فلانی رو دارم نه کارت شناسایی به بنده نشان دادن نه حکم جلب میخواستند که وارد بشوند و گفتم که حکم ورود به منزل را نشان بده که به بنده حمله کردند پدر من هم باشنیدن صدا امد و دید یک لباس شخصی دارد من رو داخل پارکینگ میزند آن هم مارا جدا کرد و متهم که به خاطر مهریه جلب شده بود و برادر بنده بود چند ثانیه بغل دست مامور ایستاده بود و بعد مامور همچنان من را مورد ضرب و جرح قرار میداد و متهم فرار کرد حالا نمیدانم دست مامور دولت به کجا خورده ناخن دست باربند ماشین یا دستبند یک مقدار خیلی کوچیک زخم شده و برسر بنده شکایت کرده که بنده اورا زده ولی فیلم دوربین موجود هست که ایشان بنده را زده و حتی حین انتقال به کلانتری وداخل کلانتری دونفر داشتن من رو میزدند و بعد اینکه من را برده بودند یک ماشین کلانتری که داخلش5 نفر مامور بود و موتور کلانتری دو ترک که جمع آن ها 7 نفر میشوند دوباره وارد منزل شده بدون حکم جلب یا ورود به منزل که با کمک همسایه ها از آن جا امدند بیرون به جز یک نفر که آن هم با تماس با 110 امد بیرون که استشادیه اهالی محل و حتی فیلم دوربین تمام لحظات رو ضبط کرده است و موجود میباشد من الان چطوری باید از آن ماموری که من را بدون حکم گرفته و کتک زده و ناسزا گفته شکایت کنم صورت من همش جای کبودی پوتین هست

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید به دفترخدمات قضایی مراجعه وبه اتهام توهین،ضرب وشتم وورود غیرقانونی شکایت کنید.همچنین ازطریق دادسرای نظام وبازرسی نیز قابل شکایت وپیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادسرای نظامی شکایت خود را پیگیری کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
می توانید شکایت خود را در دادسرا و بازرسی نیروی انتظامی مطرح نمایید

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

با سلام کاربرگرامی می توانید از ایشان در دادسرا و دادگاه نظامی شکایت کنید و ضمن شکایت فیلم دوربین ها و نظریه پزشکی قانونی را هم ضمیمه بفرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا شکایت از طریق سامانه 197 و سپس شکایت در دادسرای انتظامی نیروهای مسلح به استناد ادله‌ای که دارید و با اخذ گواهی محل البته بهتر است قبل از آن جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادسرای نظامی نسبت به شکایت از آن مأمور اقدام بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد