مشاوره حقوقی رایگان - کوچه در زمین شخصی

سلام.
قطعه زمین موروثی در روستای آبا و اجدادی خود دارم که به دلیل اعتماد و مشغله های زندگی تا به حال فرصتی برای هر نوع اقدامی پیش نیامده است. حال که مراجعه کردم مشاهده نمودم یکی از همسایگان که درب ورودی آن از کوچه اصلی روستا هست فقط به دلیل این که قسمتی از حصار دیوار منزل او مشرف به زمین من است در غیبت من اقدام به گذاشتن درب ورودی خلاف اصول و قوانین ساخت و ساز گذاشته است و پا را فراتر گذاشته و تقاضای کوچه 6 متری دارد و با وارونه جلوه دادن واقعیت و ادعای کذب اقدام به تهیه استشهادیه نموده است که از سوی هیچ نهادی در روستا تایید نشده است. لطفا تمنا دارم نظر خود بیان و اینجانب را راهنمایی فرمایید. تشکر.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام شما وضعیت مذکور را با تامین دلیل و اخذ نطر کارشناس مستند کنید تا وضعیت تخلف مشخص و دعوی مقتضی مطرح کنید