مشاوره حقوقی رایگان - دست کار ی قولنامه

سلام من یه خونه دو طبقه خریدم اول طبقه اول رو خریدم که تو قولنامه ذکر شد هوایی خونه متعلق به طبقه دوم میباشد و حق ساخت ندارد بعد من طبقه دوم رو برای مادرم خریدم که راه پله مشترک میباشد با همسایه بغلی که متلق بخ خود فروشنده است و بنگاه دار خود فروشنده بود و به طور یواشکی تو قولنامه ذکر کرده که هوایی خونه مال خودشه حالا موندم چکار کنم لطف کنید کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

یواشکی که نمیشه. به هر حال امضا قولنامه از جانب شما به منزله مطالعه و آگاهی از کلیه مفاد مبایعه نامه است. آیا شما برای این دو طبقه سند گرفتید؟ پرونده شما نیاز به بررسی دارد و باید مبایعه نامه شما دقیق مطالعه گردد.در صورت نیاز با شماره 09128336594 تماس بگیرید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر