مشاوره حقوقی رایگان - اخراج سرایدار

سلام من از تاریخ 99.4 سرایدار مجتمع مسکونی شدم که ساعت کاری از 6 غروب تا 7صبح بود و از برج 10منو بیمه ی 19 روزه کردن و ساعت کاری را از 6 غروب تا 10 شب زدن که قبل بیمه 800 تومن حقوق میدادن ولی بعد بیمه 300 تومن میدن و قراردادمون تا 1400.1بود از اون موقع تا الان بیمه ریختن ولی عیدی و مزایا هیچی ندادن حالا که من قرارداد ندارم میتونن من اخراج کنن در ضمن دادگاه چقد وقت میده اتاق سرایدار خالی کنم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

وجود بیمه مشان دهنده رابطه کارگری و کارفرمایی شماست اگر تقاضای عیدی و پاداش دارید مستقلا باید دادخواست بدهید

حسین محمدی

جناب آقای حسین محمدی :

سلام، باتوجه به قرارداد موقت وپاره وقت بودن وکمترازسال است سنواتی به شما تعلق نمی‌گیرد و میزان عیدی نیز جمع ساعات کارماهیانه تقسیم بر8 ساعت که متناسب با آن نیز حق مطالبه خواهید داشت ،ودرمورد تخلیه اتاق سرایداری نیز درصورتی که به شما اظهارنامه ای مبنی برتخلیه باتوجه به اتمام قراردادتان بدهند شما 10 روز فرصت دارید تخلیه نمائید درغیراینصورت یدتان ضمانی شده و هرنوع خسارتی حتی بدون تقصیر شما هم به آنجا بخورد شما ضامن هستید.