مشاوره حقوقی رایگان - باسلام بنده سنگ کار هستم برج 11و12سال 99

باسلام بنده سنگ کار هستم برج 11و12سال 99 برای پیمانکاری به صورت کنترات کار کردم و کار رو تحویل دادم اما حدود 15 میلیون طلب دارم 4ماه از سال گذشته ولی پول منو نداده جواب تلفن نمیده یا اینکه وعده‌های دروغ از چه راهی می‌تونم اقدام کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

دادخواست مطالبه وجه بدید و از طریق شورای حل اتتلاف محل اقامت خوانده پیگیر باشید