مشاوره حقوقی رایگان - در مورد زمین کشاورزی مشاع

با سلام. یک نفر فوت کرده همون پدر 9 فرزند دارد پسر و دختر تا وقتی که زنده بوده اومده زمین کشاورزی رو به اسم یکی از پسر ها زده و دین انداخته بعد از فوت من زمین رو بین بقیه بچه هام تقسیم کن. الان زمین به اسم یکی از پسرها هست. و اون پسر میخواد زمین رو تقسیم کنه بین 9نفر زمین یک زمین کشاورزی هست و تقریبا 3000متر هست یعنی باید بین 9نفر تقسیم بشه. ایا زمین کشاورزی قابل تقسیم به قطعات کوچیک هست. بعدش این زمین نزدیک روستا و یک بخش قرار داره ما بین این دوتا و احتمال داره در اینده طرح هادی بخوری و کاربری بشه به مسکونی تبدیل بشه. ایا الان که زمین کشاورزی هست قابل افراز هست و من سوالم اصلی اینه من سهم خودم رو به هیچ وجه نمیخوام بفروشم میخوام همین طور به صورت زمین باقی بمونه برای خودم ایا میتونم رفت اومد داشته باشم یه چیزی در قسمت خودم کاشت کنم یا ساخت ساز کنم بقیه شرکا میتونن مانع بشن؟ ایا سند مشاعی صادر میشه چون کشاورزی هست یا سند جداگانه برای هر مالک و در آخر من سهم خودم رو به صورت زمین میخوام نگه دارم ایا بقیه شرکا به صورت قانونی میتونن سهم منو بخرن درصورتی من اصلا راضی نیستم ‌میخوام به صورت زمین باشه نفروشم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر همه ورثه تراضی در محل و مکان خود نمایند میتوان به صورت ثبتی و با تعیین حدود اربعه محل زمین خود را مشخص کنید و در صورتی که از سوی منابع طبیعی ایرادی وارد نباشد تقاضای الراز نماییید