مشاوره حقوقی رایگان - کدام دادسرای تهران؟

با درود
من شکایتی تنظیم کرده ام در رابطه با عودت وجه دوره ای که اینترنتی خریدم ولی بنا به دلایلی دادخواست عودت وجه و دریافت خسارت تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی و ... را داشتم
همچنین شکایت از یکی از کارمند های همان مجموعه (پکیج فروش) به دلیل بی احترامی را مطرح کرده بودم
که هر دو این موارد در یک برگه شکایت تنظیم شده بود؛ اما بعد ارائه به دادسرای جرائم رایانه ای تهران (ناحیه 31) شکایت نامه ام برگشت داده شد و گفتند مشمول جرائم رایانه ای نمی شود.

حالا من این شکوائیه را به کدام دادسرا بایستی ارائه کنم و مشمول شرح وظایف کدام دادسرای تهران خواهد شد؟
آیا قابل بررسی در دادسرای ناحیه 5 هست؟

ممنون میشم از راهنمایی تان

پاسخ ها :

دادسرای صالح به رسیدگی مرجع صالح شکایت