مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

با سلام محضر مبارک عالی.
اینجانب بنده در سال 69 به دنیا آمدم و دکتر معالج مهر سالم بودن را تائید کرده ولی در سال 79متوجه شدم که بیضه بنده در شکم بنده بوده و همان روز عمل کرده و در سر جای خود قرار گرفت ولی در سال 91بنده نمونه برداری اسپرم انجام داده ولی اسپرم صفر بوده و دکتر عقیم بودن بنده را ذکر کرد آیا این مسئله قصور پزشکی می باشد در این زمینه مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

افشان بوچانی

افشان بوچانی :

سلام باید حتما مدارک بررسی شودو ‌‌با پزشک های مختلف در این زمینه مشورت کرد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدبه پزشکی قانونی مراجعه کنیدوبرابرنظریه عمل کنید