مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دکتر

با سلام
بنده طی تصادفی که کردم از ناحیه آرنج دست راست مصدوم شدم و بعد از عمل جراحی که داشتم پلاتین در دست من گذاشته شد و هر ده روز یکبار به خدمت دکتر برای ویزیت مراجعه میکردم فیزیوتراپی برای من تجویز کرد ده جلسه و بنده بیست جلسه رفتم از همان بعد از روز عمل دسته من باد زیادی داشت و بیشتر میشد و از درد زیاد شبانه به اورژانس رفتم دکتری دیگر تا دست من را دید گفت عفونت دارد و من هم ذکر کردم از روز عمل همین جوری بوده و بیشتر شده و نیشتری زد کلی عفونت پاچید بیرون مقداری از ورم دسته بنده خوابید حالا قادر به باز و بسته کردن دستم نیستم و ناتوان درکارهای شخصی خودم
دکترم دست من را ناقص کرده به حدی روح و روانم به هم ریخته که آرزوی مرگم را از خدا کردم من یک جوان 37ساله با فرزندی8ساله چه کارباید بکنم لطفا من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام ضمن ابراز تاسف .شما بایستی طرح شکایت کنید از پزشک معالج که ابتا پرونده به نظام پزشکی ارجاع و در صورت مقصر شناختن پزشک پرونده به دادسرا ارجاع میشود

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام در دفتر خدمات به دادسرای انتظامی شکایت کنید در صورت قصور پزشک محکوم خواهد شد با شماره 1690 هم میتوانید تماس بگیرید.