مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت ناشی از عقب نشینی از شهرداری

سلام وقت بخیر ما یک ملک 148 متری تجاری داشتیم که 20 متر عقب نشینی داشت . ملک ساختیم عقب نشینی رو هم انجام دادیم ولی شهرداری هیچ تخفیف در عوارض وتراکم بابت عقب نشینی که انجام دادیم به ما نداد .دوتا سوال داشتم اولا که شکایت کنیم پول 20 متر زمین به ما تعلق میگیره دوما زمان ساخت ملک به نام پدرم بوده ولی بعد از پایان کار و گرفتن سند تک برگ هر واحد سند هارو به نام مادرم زدیم حالا پدرم باید به عنوان شاکی شکایت کنه یا مادرم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اخذ خسارت از شهرداری وجود ندارد