مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

باسلام، برادر بزرگم چندسال پیش فوت شد مجرد بود سی ساله، با یک سال سابقه بیمه تامین اجتماعی، موقعی که فوت شد پدر مادرم شرایط سنی رو داشتن و کار افتاده بودن خرجشون رو هم اون میداد با یک دختر مجرد در خانه، ولی دفترچه تامین اجتماعی براشون نگرفته بود یعنی قانونی تحت تکلف اون نبودن، ولی خرج خونوادرو اون میداد، آیا راهی هست که من اقدام کنم، پدر مادرم هیچ درآمدی ندارن واقعا، منم متاهلم، لطفا راهنماییم کنید تورو خدا.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما به بیمه مراجعه کنید واز آنجا سوالتان را بپرسید امکان دارد