مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام، وقتتون بخیر. پدر من بیش از دوسال پیش فوت کردند و مادرم حق بیمه ایشان رو دریافت میکنند. من مجرد هستم، هرگز شاغل نبودم و تا زمان فوت پدرم تحت تکفل پدرم بیمه تامین اجتماعی داشتم. ممنون میشم بفرمایید آیا بعد از دو سال امکان اقدام برای دریافت بیمه و مستمری پدرم برای من فراهم هست یا خیر. سپاس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دختر هستید یا پسر ؟اگر دختر باشید تا زمانی که ازدواج نکرده اید مستمری به شما تعلق میگیرد و اگر پسر هستید و دانشجو باشید بهتون تعلق میگیرد.