مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت

سلام ایا در دعوی رفع مزاحمت حقوقی بحث مالکیت مطرح میگردد
اگر خوانده دعوی قبل از طرح دعوی مزاحمت بر علیه خواهان شکایت تصرف عدوانی مطرح کرده باشد و منجر به قرار منع تعقیب شده باشد و در پرونده حقوقی قابل استناد است؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

بله مطمئنا تاثیر گذار است چرا که دعوی تصرف عدوانی و مزاحمت از یک جنس است و ثانیا حکم دادگاه کیفری باید در دادگاه حقوقی مورد قبول واقع شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر در دعوای مزاحمت حقوقی ، قاضی اصلا وارد بحث مالکیت نخواهد شد و فقط به سابقه تصرف و مزاحمت توجه خواهد کرد