مشاوره حقوقی رایگان - برای اعلام اعسار به دادگاه اقدام وکیل بهتر است یا خودم

در سال گذشته در مغازه من تعداد 40 عدد دیش ماهواره توقیف شد. با توجه به اینکه من کارگاه تولید سماور داشتم مقدار زیادی ورق استاندارد در مغازه ام موجود بود که همگی توسط پلیس ضبط گردید. پرونده مرا به دادگاه انقلاب مشهد ارجاع دادن. با اینکه جرم عموم است. قاضی محترم برای این چهل عدد دیش و قیمت ورقهایی که ضبط شد و توسط پلیس 30میلیون تومان اعلام شد هفت ماه حبس تعزیری و 150م تومان جریمه نقدی برید. با ارجاع پرونده به تجدیدنظر 7ماه حبس تبدیل به 2م جریمه نقدی گردید. حال با توجه با اینکه کلیه ورق ها با اینکه استاندارد بود به نفع دولت ضبط شد و بنده از نظر اقتصادی شرایط خوبی ندارم و باید این 150م را بپردازم وکیل بنده برای تقسیط دوباره پول هنگفتی خواسته و مدعی است 10م آن پول تمبر و مالیات است که من باید به دولت بدم میخواستم از شما بپرسم حرف ایشان درست است یا میخواهد پول بیشتر بگیرد از من و بعد خودم میتوانم برای این کار اقدام کنم. و باید چه کار کنم. و بعد امکان دارد آن حکم تجدیدنظر که حبس را به دو میلیون شکسته دوباره تغییر کند. با توجه به اینکه به علت ابتلا به بیماری کرونا شدید من حدود 7ماه است خانه نشین شدم و قدرت کار ندارم. کلن یک خانه دارم که محل سکونت من است که ارث پدری است. یک ماشین رنو مدل91 دارم. دوتا حساب بانکی که در یک سال اخیر بیشتر ین مبلغ واریزی در حد 3م بوده. به عنوان خرجی. ضمن اینکه وکیل برای حکم تجدیدنظر 15 م گرفته است حالا برای تقسیط هم همین مقدار طلب کرده و چون من از نظر مالی در مضیقه هستم ندارم که این پول را بدهم. حال می خوام بدانم وکیل حق گرفتن پول دوباره دارد یا خیر و بعد بنده برای اعسار و تقسیط چه کاری باید انجام بدهم. با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام دوست عزیز همانطور که در قسمت پایانی حکم تجدید نظر ملاحظه میکنید نوشته شده این حکم قطعی است . درخصوص پرسش شما در مورد گرفتن وکیل برای اعسار هم باید بگویم بهتر است بدون وکیل اقدام کنید چون دادگاه در هنگام رسیدگی این موضوع را در نظر میگیرد که اگر شما استتاعت پرداخت پول به وکیل را دارید پس معسر تلقی نمی شوید .ممنون تعلیمی