مشاوره حقوقی رایگان - ادعاى كارفرما مبنى بر خسارت كارگر به شركت

سلام
من مشغول كار با دستگاه شركت بودم و يكى از قطعات دستگاه در حين انجام كار آسيب ديد و سوخت بدون هيچگونه ضربه اى يا سهل انگارى از طرف من...و نياز به تعويض كامل قطعه شد كه مبلغ ٢٥٠ ميليون هزينه اش بود، كارفرما من را اخراج كرد و حقوقم را نداد ٢سال فعاليتم را فقط چند ماه بيمه ام را پرداخت كرد، كارفرما از من سفته ى ٥٠ ميليونى دارد، من پشت و روى سفته بابت حسن انجام كار نوشته ام و بدون ضامن هست، كارفرما تهديد ميكند سفته را اجرا بگذارد، تا من بخاطر حقوق ماه آخر و بيمه هاى پرداخت نشده شكايت نكنم، درصورت شكايت من، آيا كارفرما ميتواند براى خسارت دستگاه من را محكوم كند؟ قرارداد كتبى هم ندارم.

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام .‌موضوع ورود خسارت به دستگاه بایستی از سوی کارشناس بررسی شود در صورتیکه کارشناس عدم تقصیر شما را تایید نماید مسئولیتی متوجه شما نیست و شما میتوانید حقوقات خود را مطالبه نمایید