مشاوره حقوقی رایگان - بنده و همسرم در شرف طلاق هستيم . متاسفانه ايشون طلاهاي كه بنده براي سرمايه گذاري خريده بودم و فاكتور

بنده و همسرم در شرف طلاق هستيم . متاسفانه ايشون طلاهاي كه بنده براي سرمايه گذاري خريده بودم و فاكتور بخشي از اون كه به اسم خودم هست رو هنوز دارم رو با خودش برده و بنده شكايت استرداد طلاجات رو دادم . شاهد هم دارم لطفا بفرمائيد با توجه به داشتن فاكتور و شاهد درصد موفقيت چقدر است . لازم بذكر است مهريه ايشان از حقوق بنده كم ميشود و حكم عدم تمكين و تعلق نگرفتن نفقه رو هم دارم . لطفا راهكار جهت افزايش موفقيت ارائه بدين . ممنون از تمامي وكلاي عزيز

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام سركار خانم پيراسته . دادخواست رو دادم راهكار جلوگيري از فروش يا تبديل هبه وجود دار؟ يعني الان طلاها كه فاكتورش به اسم بنده هست و شاهد هم دارم كه جهت سرمايه گذاري خريد شده ، اگر بخواهد اقدام به فروش بكند راهكار پيشگيرانه اي وجود دارد ؟

احسان  اماميان قله زو

احسان اماميان قله زو :

سلام دعوی استردا د را ادامه بدین به نتیجه میرسه