مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

سلام سال 93 مقداری پول به پدر دوست دخترم قرض دادم اونموقع رابطه ی من و همسرم قانونی و رسمی نبود و کسی از خانوادم در جریان نبودن و امسال عقد کردیم چند بار ازشون خواستم پول رو برگردونن ولی توجهی نکردن. رسید پول واریزشده هم موجود است و شاهدی هم ندارم ایا از طریق شکایت به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

پرداخت وجه به حساب دیگری اماره وجود دین است و در صورت عدم امکان ارائه دلیل موجه امکان پیگیری قانونی ندارد