مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول واریزی برای خرید اکانت بازی

با سلام من حدود 1ماه پیش یک اکانت بازی رو به قیمت 1500از یه کانال معتبر با واسطه خریدم بعد اینکه توی یک گروه داشتیم کارهارو با فروشنده و واسطه انجام می‌دادیم تویتر اکانت به مشکل خورد و من گفتم ضرر و زیان اکانت رو قبول میکنم و کنسل میکنم اکانت رو فروشنده گفت نه شاید تو رو اکانت باشی باید 21روز وایسی تا اکانت انلینک سه بعد واسطه پول رو برات بزنه ما هم قبول کردیم بعد 2تا از لینک های اکانت پیش من بود بعد 21روز هر چی گفتیم بیا پس بگیر جواب نمیداد واسطه هم میگه تا اکانت رو پس ندی پولت رو نمی‌زنم برات الان من باید چیکار کنم ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا سعی در ایجاد صلح و سازش و حل و فصل موضوع به صورت دوستانه داشته باشید ، در حالت کلی می توانید طی یک اظهارنامه که اعلام حق رسمی است به فرد مذبور موارد مطروحه را اعلام نمایید و درخواست مساعدت داشته باشید