مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه واگذاری ملک

سلام. قطعه زمینی فاقد سند رسمی از طرف همسرم حدود 8 ماه پیش طی فروشنامه ای در بنگاه املاک به اینجانب واگذار شد و سپس من در قطعه زمین مورد نظر ملکی با هزینه شخصی بنا کردم. فروشنامه زمین مورد نظر فقط امضای بنده و همسرم و فرد صاحب بنگاه را دارد و نحوه دقیق پرداخت مبلغ بیع هم مشخص نشده و صرفا نوشته شده پرداخت شده است.
برای رفع ابهام از این فروشنامه اقرارنامه عادی با قید این نکته که تمامی مبالغ پرداخت شده و ایشان ادعایی ندارند کفایت میکند؟
یا صلح نامه ای تنظیم کنیم جهت واگذاری زمین مورد نظر و کلا فروشنامه قبلی را از بین ببریم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،اگر واقعا زمین مذکور،توسط شوهر شما بشما فروخته شده وثمن معامله را تمام کمال،پرداخت نمودید،فروشنامه تنظیم کنید والا بنفع شماست که صلحنامه تنظیم گردد ،