مشاوره حقوقی رایگان - سلب امتیاز خط تلفن ثابت

با سلام. مخابرات تعداد 7 خط ثابت اینجانب را بدون اخطار کتبی ( بر خلاف قرارداد خطوط ثابت) سلب امتیاز کرده است. اکنون قیمت بازار آزاد خطوط بیش از 50 میلیون تومان است اما قیمت رسمی آن، حدود دو میلیون تومان می باشد. دعوی الزام به تنظیم سند خطوط ثابت را باید به شورای حل اختلاف تقدیم کنم یا دادگاه عمومی؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طی دادخواستی علاوه بر درخواست رفع سلب امتیاز درخواست انتقال رسمی خطو ط بنام خودرا طرح نمایید ومرجع رسیدگی ان اگر تقویم زیر 20 میلیون تومان باسد در شورای حل اختلاف خواهد بود