مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کار در صورت بازخریدی

سلام. 15 سال سابقه کار در یکی از بانک های دولتی دارم. سال 1390 به دلیل سختی کار و فشارهای روحی روانی دچار افسردگی شدم و با توجه به شرایط روحی نامناسب و طلب داشتن شش ماه تمام مرخصی استحقاقی درخواست چند ماه مرخصی دادم که موافقت نکردند و مجدد درخواست مرخصی بدون حقوق دادم که مورد موافقت قرار نگرفت. در مورد شرایط روحی روانی خود را با مدیر منطقه خدمت صحبت نمودم باز هم با مرخصی موافقت نکردند. در آخر کار با توجه به شرایط روحی و افسردگی که دچار آن شده بودم درخواست بازخرید دادم که مورد موافقت قرار گرفت. بازخرید انجام شد و چند ماه بعد در شرایط بهتر روحی قرار گرفتم و با توجه به سابقه کار و داشتن همسر و فرزند و مخارج زندگی درخواست بازگشت به کار را به مدیر عامل بانک با شرح اتفاقات و شرایط روحی نامناسبم ارائه دادم. مدیر عامل با توجه به سوابق کاری بنده در بانک و نداشتن تخلف و مشکل انضباطی و نمرات ارزشیابی مناسب در طول مدت خدمت درخواست تهیه گزارش و شرح علل درخواست بازخرید را از کارگزینی نمود تا مجددا مشغول به کار شوم اما متاسفانه بعد از چند بار مراجعه اینجانب و این که دستور مدیر عامل در پرتابل کاری رئیس اداره کارگزینی میباشد، جواب نامه را به بنده ندادند. بنده هم بعد از ناامید شدن از رسیدگی بدون انجام مراحل تسویه و گرفتن مطالبات خود و سوابق بیمه خدمتی خود دیگر برای مشخص شدن سرانجام کار مراجعه ننمودم. با توجه به شرایطی که توضیح دادم، وضعیت شغلی بنده چگونه می باشد؟ آیا حق و حقوقی به بنده تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله مشمول دریافت حقوق قانونی خود می باشد واز طریق کارگزینی بانک پیگیری نمایید